Play-Doh Star Wars

Play-Doh eshte nje substance e ngjashme me plastelinen per modelime te ndryshme, qofshin ato profesionale ose per argetime te ndryshme.
Eshte e perdorshme nga cdo moshe mbi 4 vjec dhe pastrohet lehtesisht pas perdorimit ndryshe nga plastelina e zakonshme.
Play-Doh eshte pjestar i 100 lodrave te shekullit sipas “Toy Industry Association”, i cili e vendosi ne kete list ne vitin 2003.

Mosha: 4+